Szárnypróba

Bevezetés a siklóernyőzés rejtelmeibe

Budapest / Belföld
2017. október 20. - 2017. október 22.
Időtartam: 3 nap
A jelentkezés lezárult.
Megosztom:
Út kód: HU174F

Traveller PRO
Útleírás Hasznos infók

Térkép

Ha mindig szeretted volna kipróbálni,  milyen a szárnyalás élménye, de nem akarsz egy teljes tanfolyamot  elvégezni, vagy éppenséggel nem vagy benne biztos, hogy a siklóernyőzés a  te sportod, akkor a 3 napos tanfolyam az ideális választás számodra.

Megfelelő  tudást, felkészítés kapsz, hogy a harmadik napra egyedül repülhess,  miközben folyamatos felügyelet alatt és CB rádiós kapcsolatban leszel  siklóernyős oktatóinkkal. A levegő meghódítása hatalmas érzés. Ez az  ízelítő egész biztosan életed egyik felejthetetlen élmény lesz.

Bővebben...


Utazási stílus:

Túravezető:

Traveller Klub kedvezmények:

Használd fel a Traveller Pontokat és Pacsikat!
A Klub tagjainak ezen az úton 3 ponttal és 10 pacsival akár 1400,- Ft kedvezmény is elérhető. Ha teljesíted az utat, akár 7 Traveller Pontot kaphatsz.

Gyűjtsd a Traveller pontokat és használd fel őket a Traveller klubban!

Kihívás:

Sportos ruganyosság és repülni vágyás szükséges, egyelőre kis magaságba fogsz csak felemelkedni.

Szállás típusa:

A tanfolyam három napig, reggeltől délutánig tart, budapestieknek  szállásra nincs szükség. Akinek szüksége van szállásra, keresse  irodánkat.

Ajánlott életkor: 18+

Ha nem tartozol ebbe a korosztályba, kérlek keresd irodánkat e-mailen vagy telefonon!

Csapat mérete: 15 - 30 fő

Program

Belevágunk a közepébe, ha az időjárás alkalmas rá, rögtön terepen kezdjük. Elméleti tudásodat kezdjük csiszolni az alapvető felszerelés, meteorológiai és biztonságtechnikai ismeretekkel, valamint elkezdünk ismerkedni az ernyővel.  Mivel ezen a tanfolyamon az a cél, hogy a harmadik napra egyedül  repülj, nagyon fontos, hogy az alapokat átvegyük. A repülés egy teljesen  új dimenzió, a levegő meghódítása nagyon izgalmas utazás, de megfelelő  figyelmet és alázatot is követel.

Ellátás: önellátó

Ismét meglátogatjuk a Hármashatár-hegyi dombokat, hogy megtanuljuk az ernyőt kezelni és gyakoroljuk az ernyővel való nekifutást. Próbálgatjuk az ernyőt, ismerkedünk vele, kitapasztaljuk hogyan tudjuk irányítani, a földről irányítgatjuk, felhúzzuk, nekiindulunk de még nem repülünk, míg nem érezzük az ernyőt szinte saját magunk kiterjesztéseként.

Ellátás: önellátás

Ez a nap rövid tanfolyamunk koronája. Mostanra eleget tudsz ahhoz, hogy egyedül próbáld ki a repülés élményét. A Fedémesi siklóernyősparkba látogatunk, ahol CB rádiós felügyelet alatt naponta többszöri alkalommal repülhetsz a 50 m magas dombokról.  A Fedémesi siklóernyős starthely majd minden szélirányhoz való  startolásra alkalmas, valamint tökéletes helyszín kezdő siklóernyősök  számára. Amikor eltűnik a föld a lábaid alól, leírhatatlan élményben  lesz részed. Ha nem hiszed, járj utána...

Ellátás: önellátás

A részvételi díj tartalmazza

Oktatás:

a traveller.hu egy hivatásos, tapasztalt siklóernyős oktatója
elméleti oktatás
gyakorlati oktatás
CB rádiós irányítás

Felszerelés:

siklóernyő
siklóernyős beülő
bukósisak
CB rádió

A részvételi díj nem tartalmazza

Étkezés: 

önellátó

Biztosítás: 

extrém sport biztosítás

Utazás:

egyénileg

Helyszínen fizetendő költségek:

felszállítás leszállóhelyről starthelyre Fedémesen 300 Ft (vagy gyalog)

Infók

Helyszín:  

A tanfolyam első két napja Budapesten, a harmadik  Fedémesen lesz megtartva időjárástól függően


Még több kaland

 

Gyalog és két keréken a Duna völgyében

3 nap

54 900 Ft