TRAVELLER KLUB


A TRAVELLER nem pusztán egy utazási iroda, hanem egy utazó közösség online és offline központja is. Utazásaink életünk legnagyobb élményei közé tartoznak - és folyamatosan követik egymást. A társak, akikkel ezekben osztozunk, valamilyen módon - ha ők is így szeretnék - egy életre hozzánk kapcsolódnak.

A célunk az, hogy ezeket a kapcsolódásokat izgalmas tartalmakkal és lehetőségekkel még teljesebbé tegyük Nektek. Ezért a TRAVELLER csapata egy olyan programsorozatot talált ki, ahol utazóként különleges élményeket gyűjthetsz és azt is lehetővé teszi, hogy ami elkezdődött egy közös utazással, az más formákban folytatódhasson itthon is.

Az utazások mellett rövid programokat, ismeretterjesztő előadásokat, (világmegváltó) közösségi találkozókat, kihagyhatatlan természetvédelmi megmozdulásokat, élményversenyeket is szervezünk - amiket vétek lenne kihagyni, mert az utazásra való ráhangolódásban is segít, de remek időtöltés két túra között is!


TRAVELLER Pontok


TRAVELLER Pontot (TP) szolgáltatások, túrák, utazások vásárlásával szerezhetsz - az oldalon mindig megtalálod, hogy az aktuálisan kiválasztott úttal hány pontot kapsz majd. 

Érdemes gyűjteni őket, mert ezekért a pontokért már a következő vásárlásnál jelentős kedvezményhez juthatsz, vagyis kedvezőbb áron nevezhetsz be egy újabb izgalmas kalandra. 

A pontokat - a befizetés alapján - automatikusan írjuk jóvá a regisztrált felhasználóinknak.


PACSIK


A dolog nagyon egyszerű: a PACSIK olyanok, mint a kitüntetések. Ezeket az utazásokon és eseményeken való részvétellel, megosztásokkal, értékes tartalmakkal, kimagasló teljesítményekkel lehet kiérdemelni.

Érdemes aktívnak lenni, mert az PACSIK-kal kedvezményeket lehet szerezni és különleges lehetőségekhez lehet jutni - a PACSIK-at a TRAVELLER csapata ítéli oda.

Díjazzuk, ha valaki szép fotót vagy videót készít az utakról, vagy izgalmas élménybeszámolót ír róla és azt velünk, a többi utazóval is megosztja. Elismerés jár azért is, ha valaki rendszeresen vesz részt tematikus utakon, vagy ha TRAVELLER Pro eseményen értékes tudást sajátít el. Hasonló a helyzet akkor is, ha környezetvédelmi megmozdulásainkon vagy aktív, de PACSI jár azért is, ha valaki terjeszti a TRAVELLER jó hírét, eseményeit.


TRAVELLER Pontok és PACSIK felhasználása


Minden út vásárlása során feltüntetjük, hogy a TRAVELLER Pontok és PACSIK után mennyi kedvezményhez juthatsz.

Fontos, hogy a TRAVELLER Pontokat egyszer lehet felhasználni és a felhasznált pontokat automatikusan vonjuk le.
A PACSIK, vagyis az elismerések megmaradnak, folyamatosan felhasználhatóak.