MIÉRT VELÜNK?


TRAVELLER - utazó vagy turista? Amúgy szereted a curry-t?


Ami miatt Minket fogsz választani,
ami miatt Velünk fogsz csavarogni:
az idő, a nyitottság és a társaság.

Szerencsések vagyunk:
amiért sokszor volt időnk eltévedni,
amiért sokszor keveredtünk teljesen véletlenül olyan helyekre, amiket kevesen ismernek,
amiért sokszor találkoztunk olyan emberekkel, akik kinyíltak nekünk, akik a barátaink lettek, akik megmutatták a Föld azon szegleteit, amikről még a „lonelyplanet” sem ír.


Tudjuk, hogy a jó helyek megtalálása még az internet csodás korában is nehéz, néha sok idő kell ahhoz, hogy rátalálj a rejtett kis kincsekre: például arra a kis utcára, ahol a legfinomabb pastist szolgálják fel, vagy a nénikére a piacon, aki a legjobb levest főzi az országban,
vagy megtaláld az öblöt, ahol nincs senki csak te és a hullámok.

Szerencsések vagyunk:
mert utazásaink során számtalan olyan helyre jutottunk el – még éppen időben, amiket ma már a turisták, a fizetőképes kereslet és a „vad nyugat”, lassan ugyan, de felfedez, meghódít és eltüntet,
mert tudjuk, mi az, amit mindenképpen látnod kell, ismerjük az alig ismert pontjait a világnak, ahol még érintetlen csodák vannak...
lógtunk olyan helyeken is, ahol a helyiek mosolya dollár fényben csillog, vagyis ismerjük a kötelezőnek tűnő, de kerülendő köröket.

Sajnos kis világunk zsugorodik, tűnnek el a bitangjó helyek, ezért időben kell lépni, elindulni…

Ha van időd és megteheted, akkor menj egyedül,
lógj el a pároddal, barátoddal,
bérelj robogót,
iratkozz be egy főzőtanfolyamra Bangkokban,
vagy csak menj végig a Kéken...


Ha már nincs magadra annyi időd, mint amennyit szeretnél, akkor bogarássz az útjaink között, ha éhes vagy az élményekre, nézegesd a „kaland-étlapunkat”, mert a TRAVELLER csapata, olyan mint egy jó curry… néha csípős, néha édes, néha pedig meglepően új ízt varázsol a szájpadlásodra – ami biztos, hogy ez az íz mindig valami újat tartogat a kóstolója számára.

Most komolyan, miért velünk?

Azért, mert

  • az útjainkon kis csoportokkal utazunk. Sehova nem megyünk tömegesen, sehol nem fogunk sorban állni. Akarjuk, hogy tudd a veled utazók nevét, hogy a sor vége is lássa a felreppenő paradicsommadarat, hogy együtt legyünk. Úgy igazán együtt.    
  • túravezetőink sok-sok éve vezetnek túrákat itthon és külföldön. Különleges tudással bírnak, szakterületük egyben a szerelmük is. Szerethetően megosztók, harcos zöldek, beszélnek nyelveket, igazi romantikus csibész csavargók – mindezt Piszkos Fred problémamegoldó-képességével.
  • nálunk nem létezik a csoportos utazásokra jellemző feszített időbeosztás és tempó, a programot sok esetben együtt írjuk, mégsem késünk le semmiről. Inkább időt szánunk arra, hogy megigyunk egy kávét, kényelmesen reggelizünk. Mert kell az idő – kell, hogy befogadd a helyet és végiggondold miért is vagy ott, ahol vagy.
  • a sok év tapasztalata, szervezései, ismeretségei számtalan titkos helyet nyitottak meg előttünk. Sok barátunk, kapcsolatunk révén olyan területekre is eljutunk, ahová az odaérkező kalandort nem minden esetben engedik be.
  • folyamatosan bővítjük a kínálatunkat. Új helyszíneket járunk be, a következő kalandot tervezve. Közel vagy távol, de velünk különleges új utak várnak a lelkes kalandorokra!


Oké, oké, de kik utaznak velünk?

Röviden: a TRAVELLER közössége. Hogy milyen emberek ők? Pont olyanok, mint Te.  

Hosszabban: kicsik vagy nagyok, fiatalok vagy idősek, egyedülállók és családosok. Közös bennünk, hogy rajongunk az utazásért, a közösségért, a napfényért, a szélért, a hegyekért, a tengerekért – és leginkább az életért. Pont, mint Te.  


Gyere velünk, ismerkedj, utazz, lazulj! 


... mert biztosan találsz olyan programot, amit olvasva azt érzed, neked írtuk, ahol új barátokra vagy régi ismerősökre, és egy igazi közösségre találsz:


mert a TRAVELLER csapata, olyan mint egy jó curry…