A CSAPAT


Egy utazás sikere sok mindenen múlik: a helyszín, az időjárás, a helyi körülmények, az utazásra fordított idő és pénz mind-mind meghatározzák az élményt, amivel gazdagodunk. A legfontosabb mégis az ember. A közösség, a kialakult emberi kapcsolatok, a hosszú beszélgetések és hangos nevetés az, ami feledhetetlenné teszi az utazást.

Filozófiánk, hogy a túravezető feladata nem merül ki a túraösvények ismeretében, a meteorológiai jelenségek megértésében, a biztonságos utazás lebonyolításában és a fontos ismeretek átadásában...A túravezető személyisége, közösségépítő szerepe és utazási, vezetési tapasztalata garancia a TRAVELLER kalandok jó hangulatára. 

Természetesen nem célunk minden vezetőnket ugyanolyanra formálni, ami azonban közös bennük, hogy mindegyiküknek sok éves tapasztalata van. Ezeket a tapasztalatokat az élet különböző területeiről hozzák: vannak köztünk idegenvezetők, trénerek, edzők, sportoktatók, pszichológusok, környezetvédelmi szakemberek, kalandorok és világcsavargók.
 
Van, akinél a gitározás és tábortűz, van, akinél a hosszú sztorizós beszélgetések adják a kulcsot a közösség építéséhez.

Nem vagyunk egyformák, ahogy ti sem.

Nagyon fontos, hogy a TRAVELLER túravezetői nem tartanak klasszikus idegenvezetést. Ennek oka egyrészt az, hogy nem minden túravezető képzett idegenvezető, másrészt egy terület felfedezésének sokkal jobb módja is van annál, mint egy idegenvezető követése. Ezért tartunk orientációs sétákat, amik sokkal szabadabbak, kötetlenebbek és több teret hagynak az egyéni felfedezésnek.

... a legfontosabb, hogy közösséget építsünk 

Veletek, Közösen, Nektek.Tudj meg többet a csapatunkról!